Černá ořechová omáčka

Silná kořeněná dochucovací omáčka z fermentovaných zelených vlašských ořechů. Omáčka je typově podobná například Worcesterové omáčce a najde i podobné využití v kuchyni. Omáčka má výraznou kyselo-slanou chuť s kořenitou umami dochutí. Při fermentaci zelených ořechů dochází k jejich zčernání, což dodává omáčce výslednou tmavou barvu.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
28.11.2024
Možnosti doručení
Kód: CHM083
216 Kč 192,86 Kč bez DPH
Černá ořechová omáčka

Popis Černé ořechové omáčky:

Silná kořeněná dochucovací omáčka z fermentovaných zelených vlašských ořechů. Omáčka je typově podobná například Worcesterové omáčce a najde i podobné využití v kuchyni. Omáčka má výraznou kyselo-slanou chuť s kořenitou umami dochutí. Při fermentaci zelených ořechů dochází k jejich zčernání, což dodává omáčce výslednou tmavou barvu.

K čemu se omáčka hodí?:

Výborně se hodí k ochucení masa, omáček, salátů ale své uplatnění najde i na baru jako přísada do koktejlů.

Složení:

jablečný ocet, černý vlašský ořech, červené víno Frankovka (obsahuje oxid siřičitý), rajčatové pyré (pasírovaná rajčata, jedlá sůl), melasa, cibule, jedlá sůl, křen, ančovičky (slunečnicový olej, jedlá sůl), česnek, směs koření.

Důležité informace:

Objem sklenice: 150 ml
Trvanlivost: 2 roky (trvanlivost se počítá od data výroby)
Skladovat  v suchu a temnu při teplotě 0 - 25 °C. Po otevření skladujte v lednici
Před použitím protřepat.

Výrobce: Chuť Moravy s.r.o. Hudcova 588/70b,Brno, 621 00

Kategorie: Delikatesy
Složení: jablečný ocet, černý vlašský ořech, červené víno Frankovka (obsahuje oxid siřičitý), rajčatové pyré (pasírovaná rajčata, jedlá sůl), melasa, cibule, jedlá sůl, křen, ančovičky (slunečnicový olej, jedlá sůl), česnek, směs koření
Zpracování: pasterováno
Hlavní surovina: černý vlašský ořech
Čistá hmotnost: 150 ml
Původ hlavní suroviny: jižní Morava
top-Chuť: kořeněná
top-Alergeny: vlašský ořech, oxid siřičitý
top-Trvanlivost: 2 roky
top-Skladování: do 25°C
top-Balení: 150 ml
Oblíbený produkt šéfkuchaře: Tomáše Levého

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: