Delikatesy (partner)
lisovaný za studena, vítěz GTA | Mechanicky lisovaný olej z moravských jader vlašských ořechů. Olej po vylisování gravitační metodou přefiltrujeme a plníme do lahví. K vám se...
něco jako slaninový džem z té nejlepší slaniny | Představte si džem, který má dokonale vyváženou sladkost a slanost, s jemným nádechem pikantnosti, voňavý po koření a doplněný...
něco jako slaninový džem z nejkvalitnější slaniny | Představte si marmeládu, která má dokonale vyváženou sladkost a slanou chuť, s jemným nádechem pikantnosti, provoňaná kořením...
zelené vlašáky naložené v sirupu | Delikatesa vyrobená z vlašských ořechů podle původní receptury staré více než 100 let. Ještě zelené (nezralé) vlašské ořechy sklízíme kolem...
zelené vlašské ořechy naložené v sirupu | Tato delikatesa je vyrobena z vlašských ořechů podle původní receptury, která má více než 100 let. Ještě nezralé (zelené) vlašské...
Naložené mladé výhonky česneku | Lahůdka vyrobená z často opomíjené části česneku paličáku, která na jaře obvykle zůstává nevyužitá. Mladé česnekové výhonky (štangle) naložené...
připomínají chuť bílých broskví | Limitovaná edice jarních mandlí, které jsme posbírali z mandloní ve vinařsví Sonberk. Ještě nezralé, zelené mandle, bez dřevnaté skořápky,...
tradiční křenová omáčka jinak | Pod názvem vejmrda se skrývá tradiční pochoutka z křene, masového vývaru, octa a obvykle jablek, které jsme v našem receptu nahradili voňavými...
želé z kdoulí podle původní staré receptury | Ačkoliv kdoulový sýr nemá se sýrem téměř nic společného, jedna důležitá věc tu je. Skvěle se k sýrům hodí.Toto lahodné želé,...
na jemno pasírovaný džem z meruněk | Není příhodnějšího ovoce na moravský džem než meruňky. Ten náš jich obsahuje 55%, a to pouze čerstvých a dobře vyzrálých. Kdykoliv tak...
na jemno pasírovaný džem z meruněk | jemně pasírovaný džem z meruněk
Jemné, voňavé želé z mladých výhonků smrku a douglasky s přídavkem moravského bílého vína. Jeho výrazná lesní chuť s tóny citrusů skvěle vynikne v kombinaci se sýry, rybami, v...
grilovací omáčka ze staré odrůdy - mišpulí | Plody staré ovocné odrůdy mišpule jsou hlavní esencí této jedinečné grilovací omáčky
grilovací omáčka ze staré odrůdy - mišpulí | Plody staré ovocné odrůdy mišpule jsou hlavní esencí této jedinečné grilovací omáčky.
a medem | Tradiční medové perníčky, tak jak je znáte, dostaly nový rozměr chuti doplněním o kousky svatojánských ořechů (zapomenuté delikatesy z nezralých vlašských ořechů...
čokoládový, s karamelem a svatoján. ořechy | Máte v ruce jedinečný sladký krém, který spojuje chuť svatojánských ořechů, hořké čokolády a jemného ořechového karamele.
čokoládový, s karamelem a svatoján. ořechy | Máte v ruce jedinečný sladký krém, který spojuje chuť svatojánských ořechů, hořké čokolády a jemného ořechového karamele.
jemné želé z červeného moravského vína | Vinné želé je vyrobeno z kvalitního moravského vína a přesto je bez alkoholu. Můžete si ho tak dopřát kdykoliv na něj dostanete chuť....
v řízném, česnekovo-kořenitém sirupu | Višně z Líšně vás překvapí neočekávanou harmonií sladké, kyselé, pikantní a jemně česnekové chuti. Díky voňavému koření vytvoří jedinečný...
odrůdový mošt z hroznové šťávy | Stoprocentní hroznová šťáva z odrůdy Rulandské bílé se získává mechanickým lisováním a po naplnění do lahví je šetrně pasterováno.
Silná kořeněná dochucovací omáčka z fermentovaných zelených vlašských ořechů. Omáčka je typově podobná například Worcesterové omáčce a najde i podobné využití v kuchyni. Omáčka...
omáčka z červených mirabelek | Voňavá omáčka z červených mirabelek, čerstvých bylinek a koření, inspirovaná gruzínskou omáčkou Tkemali. Skvěle se hodí k různým úpravám...
naložené mladé výhonky česneku | Delikatesa vyrobená z neprávem opomíjené části rostliny česneku paličáku, která často na jaře končí bez užitku na zemi. Mladé výhonky (štangle)...
tradiční křenová omáčka jinak | Pod názvem vejmrda se skrývá tradiční pochoutka z křene, masového vývaru, octa a většinou jablek, které jsme my nahradili voňavými kdoulemi....
ze sladkých meruněk z Moravy | Milujeme meruňky, zejména ty naše moravské, sluncem vyzrálé do oranžova. Sbíráme je až ve chvíli, kdy jsou opravdu měkké, sladké a plné chuti, a...
grilovací omáčka ze staré odrůdy - mišpulí | Sladko-kyselá ovocná omáčka z plodů staré ovocné odrůdy mišpule. Omáčka se hodí ke grilu, masu, ale i jako přísada do...
něco jako slaninový džem z té nejlepší slaniny | Představte si džem, který má dokonale vyváženou sladkost a slanost, s jemným nádechem pikantnosti, voňavý po koření a doplněný...
z nezralých vlašských ořechů | Tradiční ořechový likér vyrobený z nezralých (svatojánských) ořechů naložených ve velejemném lihu, směsi koření a ovoce. Likér zrál téměř rok v...
zelené vlašáky naložené v sirupu | Delikatesa vyrobená z vlašských ořechů, podle původní 100 let staré receptury. Ještě zelené (nezralé) vlašské ořechy sklízíme v období kolem...
v řízném, česnekovo - kořenitém sirupu | Višně z Líšně vás překvapí neočekávanou harmonií sladké, kyselé, pikantní a lehce česnekové chuti. V kombinaci s voňavým kořením se po...
s kousky opražené slaniny | Tato hrubozrnná hořčice je vyrobena ze dvou druhů hořčičného semínka, žlutého a hnědého, které se před nad naložením do nálevu zaudí. Do hotové...
omáčka z jarních mirabelek | Voňavá a extra kyselá omáčka ze zelených mirabelek, čerstvých bylinek a koření, inspirovaná gruzínskou omáčkou Tkemali. Skvěle se hodí k různým...
Jemné voňavé želé z mladých výhonků smrku a douglasky s trochou moravského bílého vína. Jeho lesní chuť s tóny citrusů vynikne v kombinaci se sýry, rybami, v dezertech či...