Kanapka se slaninádou, kysaným zelím a cibulkou

15 minut pro 4 osoby

Skvělá chuťovka ke všem příležitostem. Kombinace sladké, slané a pikantní chuti slaninády na křupavé bagetce s kysaným zelím, cibulkou a výhonky.

Ingredience:

  • Slanináda
  • Kysané zelí
  • Červená cibule
  • Výhonky ředkve
  • Čerstvá bageta nebo chléb dle chuti

Postup:

  1. Připravte slaninádu Nechte slaninádu odpočinout alespoň 30 minut při pokojové teplotě, aby změkla a dobře se roztírala.
  2. Nakrájejte pečivo Bagetu nebo chléb nakrájejte na přibližně 1,5 cm silné krajíce. Pro vylepšení můžete bagetky opéct.
  3. Nachystání ostatních surovin Nakrájejte cibuli najemno. Kysané zelí nechte okapat a poté lehce prokrájejte.
  4. Sestavte kanapky Na každý plátek pečiva naneste bohatou vrstvu slaninády. Ozdobte kysaným zelím, cibulkou a výhonky.
Kanapka se slaninádou a kysaným zelím