Kanapka se slaninádou, kysaným zelím a cibulkou
15 minut pro 4 osoby
Skvělá chuťovka ke všem příležitostem. Kombinace sladké, slané a pikantní chuti slaninády na křupavé bagetce s kysaným zelím, cibulkou a výhonky.
Ingredience:
- Slanináda
- Kysané zelí
- Červená cibule
- Výhonky ředkve
- Čerstvá bageta nebo chléb dle chuti
Postup:
- Připravte slaninádu Nechte slaninádu odpočinout alespoň 30 minut při pokojové teplotě, aby změkla a dobře se roztírala.
- Nakrájejte pečivo Bagetu nebo chléb nakrájejte na přibližně 1,5 cm silné krajíce. Pro vylepšení můžete bagetky opéct.
- Nachystání ostatních surovin Nakrájejte cibuli najemno. Kysané zelí nechte okapat a poté lehce prokrájejte.
- Sestavte kanapky Na každý plátek pečiva naneste bohatou vrstvu slaninády. Ozdobte kysaným zelím, cibulkou a výhonky.