Kanapka s trhaným masem, červenou slivoňkou a švestkou

15 minut pro 4 osoby

Netradiční kombinace trhaného masa s omáčkou z mirabelek a čerstvého koření pod názvem Červená slivoňka, doplněná švestkou a hrachovými klíčky.

Ingredience:

  • Červená slivoňka
  • Trhané maso
  • Švestky
  • Čerstvá bageta nebo chléb dle chuti
  • Hrachové klíčky

Postup:

  1. Připravte trhané maso Upečte si trhané maso nebo jej kupte.
  2. Nakrájejte pečivo Bagetu nebo chléb nakrájejte na přibližně 1,5 cm silné krajíce a opečte je.
  3. Použijte červenou slivoňku Hotové trhané maso smíchejte s červenou slivoňkou. Množství omáčky dle chuti, za nás čím více tím lépe :)
  4. Sestavte kanapku Na bagetky dejte dostatek trhaného masa, ozdobte švestkou a hrachovými klíčky.