Kanapka s trhaným masem, červenou slivoňkou a švestkou
15 minut pro 4 osoby
Netradiční kombinace trhaného masa s omáčkou z mirabelek a čerstvého koření pod názvem Červená slivoňka, doplněná švestkou a hrachovými klíčky.
Ingredience:
- Červená slivoňka
- Trhané maso
- Švestky
- Čerstvá bageta nebo chléb dle chuti
- Hrachové klíčky
Postup:
- Připravte trhané maso Upečte si trhané maso nebo jej kupte.
- Nakrájejte pečivo Bagetu nebo chléb nakrájejte na přibližně 1,5 cm silné krajíce a opečte je.
- Použijte červenou slivoňku Hotové trhané maso smíchejte s červenou slivoňkou. Množství omáčky dle chuti, za nás čím více tím lépe :)
- Sestavte kanapku Na bagetky dejte dostatek trhaného masa, ozdobte švestkou a hrachovými klíčky.