Chystáte se na návštěvu, nebo ji čekáte a přemýšlíte čím se blýsknout?
Vyzkoušejte tento Návštěváček. Balíček nevšedních delikates, ze kterého
připravíte jedinečné pohoštění, plné překvapivých a nových chutí.
Stačí jen přikoupit čerstvou bagetu, tvrdý sýr typu Grand Moravia,
plísňový sýr typu Brie a klobásku nebo kousek moravského uzeného.
Na doladění kanapek pak přijdou vhod vlašské ořechy, kysané zelí,
červená cibulka a hroznové víno.
A zde je podrobný návod, jak obsah balíčku kombinovat a servírovat:
Vyzkoušejte tento Návštěváček. Balíček nevšedních delikates, ze kterého
připravíte jedinečné pohoštění, plné překvapivých a nových chutí.
Stačí jen přikoupit čerstvou bagetu, tvrdý sýr typu Grand Moravia,
plísňový sýr typu Brie a klobásku nebo kousek moravského uzeného.
Na doladění kanapek pak přijdou vhod vlašské ořechy, kysané zelí,
červená cibulka a hroznové víno.
A zde je podrobný návod, jak obsah balíčku kombinovat a servírovat:
Slaninádová kanapka s kysaným zelím
Bagetu nakrájejte zešikma na zhruba 2 cm krajíčky. Ty potřete slaninádou,
dochuťte kysaným zelím a jemně nasekanou červenou cibulkou.
Paštiková kanapka se svatojánskými ořechy
Krajíčky bagety natřete poctivou vrstvou paštiky. Ozdobte dvěma
plátky svatojánských ořechů, přidejte napůl rozkrojené hroznové víno
a posypte nahrubo nasekanými vlašskými ořechy.
Česnekové štangle
Štangle skvěle doplní nakrájené klobásky nebo uzené maso,
ale dají se zobat i jen tak samotné.
Vinné želé
Vinné želé je výtečný společník k sýrům i paštikám.
Náš tip: nakrájejte na tenké plátky tvrdý sýr typu Gran Moravia
a lžičkou ho ozdobte malými kousky želé.
Svatojánské ořechy
Tato přes 100 let stará, zapomenutá delikatesa vyrobená z nezralých vlašských ořechů se hodí téměř ke všemu. Pro naše účely je ideálním společníkem
k paštikám a sýrům. Náš tip: Ořechy nakrájejte na tenké plátky a ozdobte s nimi kousky plísňového sýra tipu Brie.
Moravské žerky
Tady budete potřebovat pouze prkénko a ostrý nůž. Žerky je vyrobeno z vyzrálého hovězího masa plemene Angus, které se pomalu suší studeným kouřem.
Náš tip: ke kousku žerky zkuste přikousnut česnekovou štangli, je to dobrota.
Secco
Secco doporučujeme podávat vychlazené na 8°C.
Bagetu nakrájejte zešikma na zhruba 2 cm krajíčky. Ty potřete slaninádou,
dochuťte kysaným zelím a jemně nasekanou červenou cibulkou.
Paštiková kanapka se svatojánskými ořechy
Krajíčky bagety natřete poctivou vrstvou paštiky. Ozdobte dvěma
plátky svatojánských ořechů, přidejte napůl rozkrojené hroznové víno
a posypte nahrubo nasekanými vlašskými ořechy.
Česnekové štangle
Štangle skvěle doplní nakrájené klobásky nebo uzené maso,
ale dají se zobat i jen tak samotné.
Vinné želé
Vinné želé je výtečný společník k sýrům i paštikám.
Náš tip: nakrájejte na tenké plátky tvrdý sýr typu Gran Moravia
a lžičkou ho ozdobte malými kousky želé.
Svatojánské ořechy
Tato přes 100 let stará, zapomenutá delikatesa vyrobená z nezralých vlašských ořechů se hodí téměř ke všemu. Pro naše účely je ideálním společníkem
k paštikám a sýrům. Náš tip: Ořechy nakrájejte na tenké plátky a ozdobte s nimi kousky plísňového sýra tipu Brie.
Moravské žerky
Tady budete potřebovat pouze prkénko a ostrý nůž. Žerky je vyrobeno z vyzrálého hovězího masa plemene Angus, které se pomalu suší studeným kouřem.
Náš tip: ke kousku žerky zkuste přikousnut česnekovou štangli, je to dobrota.
Secco
Secco doporučujeme podávat vychlazené na 8°C.
Tak s chutí na návštěvu!
Obsah:
Vinné želé 100 ml
Svatojánské ořechy 100 ml
Hovězí paštika 170 g
ŽERKY - sušené hovězí maso 80 g
Slanináda 180 g
Cibulové kachličky 65 g
Česnekové štangle 100 ml
SECCO 2022
Krabice velká kapky
Balení a kompletace
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.