Radek Kašpárek
Šéfkuchař Radek Kašpárek fanouškem moderní kuchyně s důrazem na přímočarou a nepřikrášlovanou prezentaci surovin. Bez zbytečných okolků servíruje silné chutě, a jeho pojetí pokrmů jsou často velmi neočekávaná.
Vystudoval Střední školu společného stravování v Ostravě. Absolvoval stáž v Hotelu Swissotel the Bhosphorus. Několik let pracoval v hotelu Savoy a hotelu Aria jako zástupce šéfkuchaře restaurace Coda. Působil také jako lektor kurzů školy vaření. Na televizních obrazovkách dlouho působil v úspěšných pořadech Kašpárku vař! a Co bude dnes k večeři. Od roku 2014 je spolumajitelem restaurace Field.
Co o nás řekl:
"Jarní mandle jsou jedna z mých nejoblíbenějších surovin, už jenom proto, že mi evokují kvalitní olivy. Nezralé mandle se dokonale hodily na můj nový predezert, který je variací Waldorfského salátu. A protože nemám rád vlašské ořechy, sáhl jsem po jarních mandlích a byla to trefa! A navíc je s touto firmou příjemná spolupráce :-)."
Naše spolupráce:
Radku Kašpárkovi dodáváme naše produkty již několikátým rokem. Za tu dobu vyzkoušel kromě jarních mandlí i chmelíček, nebo svatojánské ořechy. Těší nás, že i takovéto osobnosti ze světa gastronomie, oceňují naše produkty.