Svatojánský krém 200 ml s visačkou pro babičku

čokoládový, s karamelem a svatoján. ořechy | Máte v ruce jedinečný sladký krém, který spojuje chuť svatojánských ořechů, hořké čokolády a jemného ořechového karamele.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
23.9.2024
Možnosti doručení
Kód: CHM080BA
244 Kč 217,86 Kč bez DPH
Svatojánský krém 200 ml s visačkou pro babičku

Popis svatojánského krému :

Máte v ruce jedinečný sladký krém, který spojuje chuť svatojánských ořechů, hořké čokolády a jemného ořechového karamele.

S čím kombinovat:

Krém se skvěle hodí na sýr, křupavý toast, do dezertů nebo jen tak na lžičku.

Složení svatojánského krému :

Pasta ze svatojánských ořechů (vlašský ořech, nálev (cukr, voda, glukózový sirup, regulátor kyselosti: kyselina citronová,koření)), vlašský ořech, cukr, čokoláda (min. 60% kakaa: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt), voda, skořice.

Ocenění svatojánského krému :

Zlatá Chuť jižní Moravy 2019

Důležité informace:

Objem sklenice: čistá hmotnost 200 g
Trvanlivost: 2 roky (trvanlivost se počítá od data výroby)
Skladovat : v suchu a temnu při teplotě do 20 °C. Po otevření skladujte v lednici.

Skupina spotřebitelů, pro které je spotřeba omezena : Osoby alergické na skořápkové plody - vlašské ořechy. Osoby nesnášející sojový lecitin.

Výrobce: Chuť Moravy s.r.o. Hudcova 588/70b,Brno, 621 00

Kategorie: Příležitosti
Složení: pasta ze svatojánských ořechů (vlašský ořech, nálev (cukr, voda, glukózový sirup, regulátor kyselosti: kyselina citronová, skořice, badyán, fenykl, hřebíček, kardamom)), vlašský ořech, cukr, čokoláda (min. 60% kakaa: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt), voda, skořice
Zpracování: pasterováno
Hlavní surovina: pasta ze svatojánských ořechů
Minimální trvanlivost: 2 roky (od data výroby)
Čistá hmotnost: 200 g
Původ hlavní suroviny: Brněnsko
top-Chuť: sladká, kořenitá
top-Alergeny: vlašský ořech
top-Trvanlivost: 2 roky
top-Skladování: do 20°C
top-Balení: 200 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: