Višně z Líšně RYNK
v řízném, česnekovo - kořenitém sirupu | Naše višně vás překvapí neočekávanou harmonií sladké, kyselé, pikantní a lehce česnekové chuti. V kombinaci s voňavým kořením se po ochutnání budete cítit jak spadlí z višně ;-)
Popis :
Naše višně vás překvapí neočekávanou harmonií sladké, kyselé, pikantní a lehce česnekové chuti. V kombinaci s voňavým kořením se po ochutnání budete cítit jak spadlí z višně ;-)
O tom, jak višně vznikly, vyrábí se a spoustu dalších zajímavostí se dozvíte v článku na našem blogu.
K čemu se višně hodí?:
Skvělý doplněk k pečenému nebo grilovanému hovězímu masu, hamburgeru nebo plísňovým sýrům. Na našem blogu najdete i recept na parádní burger s využitím našich višní.
A proč z Líšně? Protože tato dobrota vznikla na Martinově chatě, která se nachází právě v této části Brna a navíc se v názvu skvěle rýmuje :)
Složení
Višně 45%, nálev (cukr, bílý a červený vinný ocet, česnek, koření).
Důležité informace:
Objem sklenice: 220 ml
Obsah sklenice: 210 g,
Podíl pevné složky minimálně: 125 g
Trvanlivost: 2 roky (trvanlivost se počítá od data výroby)
Skladovat v suchu a temnu do 23°C, po otevření skladujte v lednici.
Výrobce: Chuť Moravy s.r.o., Hudcova 588/70b,Brno, 621 00
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku Višně z Líšně:
Energie: 86 kCal / 359.8 kJ
Bílkoviny: 0,4 g
Sacharidy: 29,3 g (z toho cukry: 29,3 g)
Tuky: 0,6 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g)
Vláknina: 1,4 g
Sůl: 0 g
Kategorie: | RYNK |
---|---|
Složení: | višně 59%, nálev (cukr, vinný ocet bílý (víno, oxid siřičitý), vinný ocet červený (víno, oxid siřičitý), česnek, směs koření) |
Zpracování: | naloženo, pasterováno |
Hlavní surovina: | višně |
Minimální trvanlivost: | 2 roky (od data výroby) |
Hmotnost po odkapání: | 125 g |
Čistá hmotnost: | 210 g |
Původ hlavní suroviny: | Čejkovice |
top-Chuť: | pikantní, sladko-kyselá |
top-Alergeny: | oxid siřičitý |
top-Trvanlivost: | 2 roky |
top-Skladování: | do 23°C |
top-Balení: | 220 ml |
Oblíbený produkt šéfkuchaře: | Oskara Klanerta |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.