Želé z jehličí RYNK

z madých výhonků smrku a douglasky | Jemné voňavé želé z mladých výhonků smrku a douglasky s trochou moravského bílého vína. Jeho lesní chuť s tóny citrusů vynikne v kombinaci se sýry, rybami, v dezertech či kokteilech.

  • Překvapivá lesní chuť s tóny citrusu
  • Z výhonků z moravského krasu
  • Naše vlastní receptura
Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
3.10.2024
Možnosti doručení
Kód: RY005
214 Kč 191,07 Kč bez DPH
Želé z jehličí RYNK

Popis smrkového želé:

Jak dostat vánoční stromeček do skleničky? Na tuto otázku jsme odpověděli tak, že jsme posbírali mladé smrkové výhonky, zasypali je cukrem a nechali je několik měsíců louhovat. Ze vzniklého sirupu jsme pak s přidáním několika dalších ingrediencí vyrobili tuto netradiční delikatesu. Pod želé sice nejdou nadělovat dárky, ale zato skvěle chutná a je plné zdraví prospěšných látek

K čemu se smrkové želé hodí:

Smrkové želé se hodí k jemným sýrům, zvěřině či houbám, ale také třeba jako přísada do míchaných nápojů a koktejlů.

Složení výrobku:

Cukr 43%, výtažek ze smrkových větviček 35%, víno, želírující látka: pektin z citrusových plodů, sůl, zelené potravinářské barvivo (maltodextrin, koncentrát (světlice barvířská, spirulina), cukrový sirup, regulátor kyselosti: kyselina citronová), regulátor kyselosti: kyselina mléčná

Důležité informace:

Objem sklenice: 220 ml
Obsah sklenice: 215 g
Trvanlivost: 2 roky (trvanlivost se počítá od data výroby)
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0 - 25 °C. Po otevření uchovávejte při teplotě do 10 °C a spotřebujte do 14 dnů
Výrobce: Chuť Moravy s.r.o. Hudcova 588/70b,Brno, 621 00

Nutriční hodnoty na 100 g smrkového želé:
Energie: 151
kCal / 631.8 kJ
Bílkoviny: 0 g
Sacharidy: 34 g (z toho cukry: 34 g)
Tuky: 0 g
Vláknina: 0,1 g
Sůl: 0,5 g

Kategorie: RYNK
Složení: cukr 43%, výtažek ze smrkových a douglaskových větviček 35%, bílé víno (obsahuje oxid siřičitý), želírující látka: pektin z citrus. plodů, zelené potravinářské barvivo (maltodextrin, koncentrát (světlice barvířská, spirulina)), sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná
Zpracování: proslazováno
Hlavní surovina: výtažek ze smrkových a douglaskových větviček
Minimální trvanlivost: 2 roky (od data výroby)
Čistá hmotnost: 215 g
Původ hlavní suroviny: Olomoučany
top-Chuť: sladká s vůní po jehličí
top-Alergeny: oxid siřičitý
top-Trvanlivost: 2 roky
top-Skladování: do 25°C
top-Balení: 220 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: