Tatarák se štanglemi a jarními mandlemi

20 minut
Autor: Oskar Klanert

Pokud máte rádi tatrák, tak toto je velmi zajímavá variace s použitím několika nebvyklých surovin jako jsou česnekové štangle, jarní mandle nebo omáčka zelená slivoňka. Recept pro Vás připravil šéfkuchař Oskar Klanert A výsledek stojí za to. 

Ingredience:

Postup:

  1. Připravíme masoPokud nemáme maso na tatarák už pomleté, nameleme v mlýnku nebo nastrouháme nožem.
  2. Nakrájíme zeleninuŠalotku a česnekové štangle si nakrájíme na malé kousky.
  3. Smícháme vše dohromadySmícháme nakrájenou šalotku, česnekové štangle s hovězím tatarákem, hořčicí a zelenou slivoňkou. Dobře promícháme a dosolíme dle chuti.
  4. Připravíme topinku a ozdobímeNa oleji si opečeme topinku, natřeme na ní připravenou směs a dozdobíme kousky česnekových štanglí a sterilovanými cibulkami. Můžeme také použít nakládané jarní mandle.